Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Înainte de a fi dat în folosință, lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva a intrat în reparații! Se lucrează la podul peste Mureș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au început lucrările de reparații la lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, care a fost finalizat în vară, dar care a rămas închis traficului rutier. 

Decizia a fost luată în urma raportului preliminar al Expertizei tehnice a lucrărilor de drum de la lotul 3, întocmit de către IPTANA, în care s-a constatat o funcționare defectuoasă a aparatelor de reazem de la Podul peste râul Mureș acestea fiind ieșite în afara marginii plăcii metalice, către râu.

CITEȘTE ȘI: Piese de o valoare inestimabilă, expuse la Muzeul Naţional al Banatului! Vernisajul expoziţiei va avea loc săptămâna viitoare

Astfel, CNAIR a semnat contractul "Repoziționare/înlocuire aparate de reazem la Pod pe Autostrada Lugoj – Deva, Lot 3, km 69+105, peste râul Mureș" cu Societatea TKT TEHNOLOGII SI TENSIONARI IN CONSTRUCTII SRL, valoarea contractului fiind de 280.000,00 lei fără TVA.

De asemenea, a fost  emis ordinul de începere a lucrărilor și s-a predat amplasamentul constructorului,  lucrările fiind in plina desfasurare.Termenul contractual de finalizare a lucrărilor este de 20 de zile în  condiții meteo favorabile.

Reamintim, CNAIR a semnat contractul pentru Realizare Expertiză Tehnică a lucrărilor de artă proiectate și executate în cadrul contractului "Proiectare și Execuție Autostrada Lugoj – Deva, lot 3 km 56+220 – km 77+361", având o durata de 90 de zile de la Data de Începere a Contractului.

În data de 9 decembrie 2019, a fost transmis Raportul final de Realizare Expertiză Tehnică a lucrărilor de drum proiectate și executate a fost  transmis de către IPTANA.

CITEȘTE ȘI: Măsuri drastice în punctele de trecere a frontierei! Vor fi supracontroale în Agenţiile de Cotrol şi Încasare

În prezent, CNAIR analizează raportul final al Expertizei tehnice a lucrărilor de drum și așteaptă raportul final al experizei tehnice a lucrărilor de artă.În funcție de concluziile și recomandările raportelor finale ale expertizelor, CNAIR va lua o decizie privind finalizarea lucrărilor rămase de executat, în regie proprie sau prin contractarea lor.

Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2019 15:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login