Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Îşi plânge în pumni de necaz! Bătrână jefuită înainte de Paşte! A rămas fără niciun ban

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caz revoltător anchetat de poliţişti, după ce o pensionară a rămas fără inciun leu, chiar înainte de Paşte.

Femeia, în vârstă de 82 de ani, a primit pensia şi a pus toţi banii într-un plic pe care l-a ascuns sub un fotoliu.

CITEŞTE ŞI: La Timişoara revine Tramvaiul Iepuraşului! De când începe să circule?

La uşa apartamentului ei din Petroşani, judeţul Hunedoara, a sunat o femeie, care i-a oferit produse de curăţenie la preţ redus.

Credulă, pensionara a scos plicul de sub fotoliu, a schimbat nişte bani, apoi i-a lăsat pe restul pe masă.

Însă, într-un moment de neatenţie, escroaca i-a furat plicul cu totul şi a plecat.

„Petroşeneanca s-a îndreptat către camera în care ținea banii (într-un plic depozitat sub fotoliu), pentru a schimba bancnota de 100 de lei, lăsând apoi plicul cu restul de bani pe masa din cameră. În tot acest timp, femeia necunoscută  s-a aflat în spatele reclamantei și, profitând de neatenția acesteia, i-a sustras plicul în care se aflau 1.150 de lei.     Petroşeneanca  s-a deplasat apoi cu femeia către bucătărie, unde aceasta i-a comunicat, după prezentarea cuponului de pensie,  că nu se încadrează în campania  pentru oferirea produselor <<la reducere>>, după care a plecat”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Unic în România! Continental a investit două milioane de euro într-un sistem de depozitare integral automatizat, la una din fabricile din Timișoara!

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt şi încearcă să dea de urma hoaţei pentru a o trage la răspundere şi pentru a recupera prejudiciul.

 

 

1 comentariu

  • P

    Astia sunt aia de la ajutorul social de nu le ajunge 200 de lei si mai fac si ceva extra. Oamenii PSD-ul, dragii nostri romani care par toti din Brazilia..

    Raportează P Joi, 18 Aprilie 2019 18:35 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login