„Eu te-am făcut, eu te omor!” Robu fugăreşte menestrelii de pe strada Alba Iulia, după ce tot el i-a adus

În plină pandemie de coronaviurs, autorităţile caută soluţii pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Dacă în cele mai multe oraşe, a fost introdusă obligativitatea purtării măştii de protecţie, în zona centrală, la Timişoara, regula nu este valabilă.

Primarul Nicolae Robu a analizat locurile aglomerate şi a ajuns la concluzia că pericolul de infectare este doar pe malurile Begăi.

CITEŞTE ŞI: Doliu, la Muzeul Naţional din Timişoara! Unul dintre cei mai îndrăgiţi colaboratori ai instituţiei a încetat din viaţă

În rest, mulţimea de oameni care se înghesuie prin centrul oraşului, în anumite interval orare, nu prezintă niciun risc, în opinia lui Robu, care spune că persoanele respective sunt în trecere, aşa că nu au timp să transmită virusul.

Oamenii nu stau înghesuiţi în aceste zone de promedană, astfel încât să se instituie obligativitatea purtării măştii”, a spus astăzi, Nicolae Robu.

Primarul recunoaşte totuşi că pe strada Alba Iulia, din când în când, e aglomeraţie şi a găsit soluţia pentru ca virusul să nu se răspândească: interzicerea cântăreţilo stradali

„Se instituie interdicţie pentru cântăreţii stradali de a presta pe strada Alba Iulia, precum şi interdicţie de organizare de orice evenimente pe stradă, dat fiind statutul ei de cale de tranzit pe un flux pietonal important, între Piaţa Victoriei şi Piaţa Libertăţii”, se arată în Hotărârea Comitetului Local.

Decizia de interzicerea a cântăreţilor stradali este cu atât mai ciudată cu cât chiar primarul este cel care i-a sprijinit mereu.

Robu a încurajat prezenţa menestrelilor lor în zonele pietonale, pentru a le anima, şi tot el a organizat le-a organizat un festival.

CITEŞTE ŞI: Timişul a ajuns la 100 de morţi de coronavirus! Au apărut şi 30 de cazuri noi, cele mai multe în oraşul de pe Bega

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.