Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Workshop de parenting cu specialistul Florin Colceag, organizat de Montessori Haus, la Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Montessori Haus organizează un workshop de parenting. Invitatul special este specialistul în domeniu, Florin Colceag.

CITEȘTE ȘI: Argentinian, călăuză pentru doi irakieni care încercau să iasă ilegal din țară!

Evenimentul va vea loc în data de 6 septembrie și se adresează tuturor acelora care sunt pasionaţi de educaţie, parinti, profesori, psihologi, doctori, studenti.

Prof. dr. Florian Colceag este membru fondator si mentor permanent al Kogaion Gifted Academy in cadrul careia susține ateliere de „Cunoastere integrata" pentru copii și Conferinte de parenting.

Florian Colceag este expert internaţional gifted education, specialist în modelare matematică, inventatorul fractalilor algebrici, activând ca şi consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe.

CITEȘTE ȘI: Angajații Penitenciarului Timișoara au donat sânge pentru a salva vieți! Banii strânși vor fi folosiți în scop caritabil

Cei interesați să participe la evenimentul de parenting trebuie să achite și o taxă de participare. Înscrierea se face direct pe site-ul Montessori Haus.

Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2019 19:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login