Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Universitatea de Vest pune la dispoziție amfiteatrele și sălile de curs pentru organizarea exemanelor de Bacalaureat și Evaluare Națională

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea de Vest din Timișoara vine în sprijinul Inspectoratului Școlar Județean și pune la dipoziție amfiteatrele și sălile de curs, pentru organizarea examenelor naționale.

CITEȘTE ȘI: Coronavirusul face încă o victimă în rândul personalului medical! Un al treilea medic a pierdut lupta cu COVID-19

Studenții de aici își desfășoară activitățile online, prin platformele digitale, astfel că sălile sunt goale în momentul de față

În acest context, spațiile UVT, amfiteatre sau săli de curs și seminare, pot fi puse la dispoziția Inspectoratului Școlar Județean Timiș, pentru a crește capacitatea de organizare la examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională în Timișoara.

Având în vedere decizia Ministerului Educației și Cercetării, prin care Evaluarea Națională se va susține în condiții speciale începând cu data de 15 iunie, iar examenul de Bacalaureat cu data de 22 iunie, după un calendar ce va fi comunicat ulterior, respectiv în spații cu maximum 10 elevi, respectând toate măsurile de distanțare între persoane, UVT consideră că poate oferi ISJ Timiș o extindere a spațiilor școlare, pentru ca desfășurarea probelor din cadrul acestor examinări naționale să fie ireproșabilă.

Considerăm că oferirea spațiilor temporar libere din UVT și utilizarea lor pentru examenele de Bacalaureat  și Evaluarea Națională intră într-o datorie firească a Universității de Vest din Timișoara, atât timp cât noi nu le vom utiliza, pentru că am transferat în mediul online toate etapele de predare-învățare-evaluare curente, cât și admiterea din vara aceasta. Avem suficiente spații pentru ca să venim în sprijinul unei bune organizări a examenelor de Bacalaureat și Evaluare Națională în Timișoara. Considerăm firesc să ne dovedim aliați de nădejde pentru ISJ Timiș, în condițiile restrictive și stricte în care vor fi organizate etapele de finalizare a studiilor pentru elevii ciclurilor gimnaziale și liceale în Timiș”, subliniază rectorul UVT, Marilen Pirtea.

CITEȘTE ȘI: Durerere fără margini! Tânără moartă, într-un accident înfiorător

Ultima modificare Marți, 28 Aprilie 2020 11:32

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login