Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Stai acasă? Puțină mișcare ți-ar prinde bine! Profesorii Facultății de Sport din cadrul UVT îți arată online ce exerciții poți face în casă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Profesorii Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara vă invită la antrenamente fizice, desfășurate prin îndrumare online.

CITEȘTE ȘI: Ne fuge personalul medical din spitale! Situaţie critică, la Spitalul CFR Timişoara

Începând din această săptămână, pe canalul de videosharing www.youtube.com al FEFS se află mai multe filme demonstrative de aerobic, dar și de gimnastică medicală sau alte sporturi. Echipa de specialiști în educație fizică de la FEFS - UVT vă propune să profitați de disponibilitățile de timp create în această perioadă și să accesați canalul de Youtube FEFS - UVT, unde sunt deja disponibile trei filme demonstrative cu exerciții de aerobic, unul de gimnastică medicală și unul de înot aplicativ și vâslit.

Și în această săptămână, echipa de specialiști în educație fizică de la FEFS – UVT va propune noi ghiduri video pentru antrenamente fizice desfășurate prin îndrumare online, care presupun exerciții ce pot fi coordonate de la distanță, prin materiale video demonstrative puse la dispoziție publicului larg prin canalul video dedicat de Youtube FEFS - UVT, la care îi invităm să se aboneze pe toți cei care practică cu plăcere antrenamentele de întreținere fizică. „DOZA DE SPORT” vă promite un plus de îndrumare profesională pentru întreținerea fizică atât de necesară în această perioadă. 

Așa cum v-a obișnuit, Universitatea de Vest din Timișoara oferă comunității sale academice și celei studențești servicii adaptate și la zi, dar deschise și spre publicul larg. Încercăm să fim permanent adaptați la condițiile sociale și economice cotidiene, iar acum, în perioada aplicării limitărilor impuse de Stare de Urgență, când suntem cu toții izolați la casele noastre, un plus de îndrumare pentru exerciții fizice nu poate să fie decât binevenit. Vă așteptăm să vă antrenați cu un plus de energie și bună dispoziție, alături de specialiștii UVT, la DOZA DE SPORT”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

CITEȘTE ȘI: Bilanţ negru! Sunt peste 2.100 de îmbolnăviri cu COVID – 19 şi 13 decese noi

Ultima modificare Marți, 31 Martie 2020 12:14

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login