Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Schimbare la vîrful ISJ Timiş! Cea mai îndrăgită şefă a fost înlocuită! Mesajul transmis de Aura Danielescu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Au trecut 7 ani de când, în fruntea Inspectoratului Şcolar Timiş, a ajuns Aura Danielescu.

Deşi la început numirea ei nu a fost văzută cu ochi buni, încet-încet, Danielescu a demonstrat că este o adevărată profesionistă.

CITEŞTE ŞI: Dosare penale pe bandă rulantă, în judeţul Timiş, pentru suspecţii de coronavirus care refuză să respecte legea

A arătat că ştie foarte bine cum funcţionează sistemul, a găsit soluţii la probleme şi a pus mereu interesul copiilor pe primul plan.

Aşa şi-a câştigat respectul şi aprecierea tuturor dascălilor şi directorilor de şcoli din judeţ, a părinţilor, dar şi a jurnaliştilor, cu care a avut mereu o comunicare bună, chiar şi în situaţii de criză.

Acum, Aura Danielescu a fost schimbată, în locul ei fiind numit PNL-istul Marin Popescu.

“Dragi colaboratori, îmi iau rămas bun şi de la dumneavoastră! Veţi rămâne mereu la sufletul meu! Să nu vă schimbaţi niciodată! Mulţi şi multe vor încerca să vă schimbe! Sunteţi singurii ce puteţi ţipa pentru noi toţi! Pentru dreptate, omenie, echilibru! Am învăţat, aşa cum vă spuneam... atât de multe de la voi toţi! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi şi pe toate!”, a scris Aura Danielescu, într-un mesaj adresat jurnaliştilor.

CITEŞTE ŞI: Părinţi disperaţi! Le-a dispărut copila şi nimeni nu ştie unde ar putea fi

Tot astăzi a fost schimbat şi inspectorul general Adjunct, Mihaela Petrov, în locul căreia a fost numit Cosmin Hogea.

 

 

Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 12:59

6 comentarii

 • Masloc

  De unde are dna fost Inspector General adresele de mail ale colegilor carora le-a trimis mass-mailuri, cerand adeziunea la noul sindicat?
  De la ISJ? De la directorii de scoli? In orice caz, este caz clasic de violare a legilor protectiei datelor!

  Partea cu moralitatea nu ne deranjeaza prea rau, faptul ca a trecut de o parte in alta a baricadei.
  Ar fi de plans daca nu ar fi de ras.

  Raportează Masloc Sâmbătă, 05 Septembrie 2020 22:25 Link la comentariu
 • Maria

  Bine că a plecat! Acum si-a facut sindicat și se ascunde în spatele celei care ... cică este președinta acestuia. A trimis emailuri la toți profesorii ,probabil că să ne înscriem în el.
  Lasă să ajungă la catedra ,să îi vedem competenta! Nu să îi auzim numai gura.

  Raportează Maria Miercuri, 02 Septembrie 2020 12:34 Link la comentariu
 • Ada

  Nu o regretă nimeni.Pe listele pro Danielescu erau doar profesori de la țară și din învățamintul special.Neimportanti.Nimeni din școlile de top.Am fost conduși o grămadă de profesori(unii cu doctorat)de o învățătoare cu studii de Arad.Vai de noi.Să văd eu spital condus de o asistentă. Daca nu era Grindeanu,nu auzea nimeni de ea.

  Raportează Ada Sâmbătă, 21 Martie 2020 23:34 Link la comentariu
 • Anton

  De ce v-a schimbat ministrul Anisie? PENTRU CA POATE!

  Asa ne-ati spus noua, parintilor, cand ne-ati umilit in ISJ, mutati scoala Mincu pentru ca puteti!
  Nu v-a pasat de copilul meu care era in clasa a XII-a si l-ati mutat PENTRU CA PUTETI la nenorocirea aia de Ungureanu unde directoarele sunt pe masura dvs, o scoala in care copilul meu major nu are voie sa iasa in pauze cu toate ca legea spune altceva. Mi-ati mutat un copil in mizeria aia de Ungureanu si altul in capatul opus al orasului, pentru ca ati putut, nu?

  CNCD? Foarte bine, sa va duceti. Si noi am reclamat faptul ca 1000 de copii sunt evacuati dintr-o scoala pentru ca in locul lor sa vina alta mie de copii, de la alta scoala, cu alta etnie, si era clar un caz de discriminare, nu ca si cazul dvs cand s-a schimbat politic cineva numit politic.

  Sa va fie rusine! Daca puteti!

  Raportează Anton Sâmbătă, 21 Martie 2020 15:44 Link la comentariu
 • Sorina

  Cea mai indragita sefa? De catre cine? De catre slugile incolonate care s-au dus la Dobra sa ii ceara constructia unei piramide pentru prea frumoasa?

  Indragita de directorii carora le-a inrosit telefoanele zi si noapte cu raportari idioate care au facut din scolile din Timis adevarate ospicii?
  Schimbata politic Nu politic a fost pusa? Cat tupeu ...

  Raportează Sorina Sâmbătă, 21 Martie 2020 14:37 Link la comentariu
 • Sorin da nu Grindeanu

  Of si aoleu, atâta jale ca pleaca psd ista Danielescu, plangem toți ca in Coreea de Nord, farul nostru călăuzitor, mai lasă ne bre ca ți ai luat funcție pe persoana fizica de 7 ani nu te mai dai plecată, e greu sa te intorci la Mașloc, vei intra intr un mare anonimat, vezi ca nu iți v a mai răspunde nimeni la telefon de azi incolo:))) jale mare of off si aoleu

  Raportează Sorin da nu Grindeanu Vineri, 20 Martie 2020 13:37 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login