Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Rectorul UVT, Marilen Pirtea, a preluat conducerea Consorțiului „Universitaria”!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Au trecut zece ani de la înfiinţarea Consorțiului „Universitaria” care are ca prinicipal scop, dezvoltarea instituţiilor de învăţământ superior.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Şefa DSP Timiş, umilită în public, de superiorii săi! Cum a fost alungată, Cornelia Malac, din faţa ziariştilor?

Acum, Universitatea de Vest din Timişoara a fost gazda lucrărilor Consorțiului, din care fac parte cele mai importante cinci universități din România (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea din București, Universitatea de Vest din Timișoara și Academia de Studii Economice din București).

“Întrunirea de la UVT a reprezentanților Consorțiului <<Universitaria>> se desfășoară sub semnul aniversării a 10 ani de la înființarea acestui prestigios for de reprezentare universitară, iar lucrările pe comisii de specialitate urmăresc o agendă în care se regăsesc direcțiile de acțiune ale Consorțiului. În urma dezbaterilor din panelurile de specialitate și din plenul întrunirii participanților la Consorțiul <<Universitaria>> de la Timișoara, cele mai importante concluzii au luat forma Rezoluției adoptate astăzi de Consorțiul <<Universitaria>>”, transmit reprezentanţii Consorţiului “Universitaria”

CITEŞTE ŞI: Locatarii din blocul morții s-au întors acasă! Imobilul a fost igienizat înainte

De asemenea, începând cu această întrunire, preşedinţia Consorţiului “Universitaria” a fost preluată de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 14:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Se prelungeşte starea de urgenţă! Anunţul de ultimă oră, al preşedintelui, Klaus Iohannis

Se prelungeşte starea de urgenţă! Anunţul de ultimă oră, al preşedintelui, Klaus Iohannis

În urmă cu foarte puţin timp, preşedintele României a făcut o declaraţie la Palatul Cotroceni, anunţând, printre altele, prelungirea stării de urgenţă.

Detalii

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login