Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Rectorul UVT, Marilen Pirtea, a preluat conducerea Consorțiului „Universitaria”!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Au trecut zece ani de la înfiinţarea Consorțiului „Universitaria” care are ca prinicipal scop, dezvoltarea instituţiilor de învăţământ superior.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Şefa DSP Timiş, umilită în public, de superiorii săi! Cum a fost alungată, Cornelia Malac, din faţa ziariştilor?

Acum, Universitatea de Vest din Timişoara a fost gazda lucrărilor Consorțiului, din care fac parte cele mai importante cinci universități din România (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea din București, Universitatea de Vest din Timișoara și Academia de Studii Economice din București).

“Întrunirea de la UVT a reprezentanților Consorțiului <<Universitaria>> se desfășoară sub semnul aniversării a 10 ani de la înființarea acestui prestigios for de reprezentare universitară, iar lucrările pe comisii de specialitate urmăresc o agendă în care se regăsesc direcțiile de acțiune ale Consorțiului. În urma dezbaterilor din panelurile de specialitate și din plenul întrunirii participanților la Consorțiul <<Universitaria>> de la Timișoara, cele mai importante concluzii au luat forma Rezoluției adoptate astăzi de Consorțiul <<Universitaria>>”, transmit reprezentanţii Consorţiului “Universitaria”

CITEŞTE ŞI: Locatarii din blocul morții s-au întors acasă! Imobilul a fost igienizat înainte

De asemenea, începând cu această întrunire, preşedinţia Consorţiului “Universitaria” a fost preluată de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

 

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 14:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login