Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Profesori eliminați de la examenul de titularizare, în Timiș! Au fost prinși cu telefonul mobil

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 1.000 de dascăli din Timiș s-au înscris la examenul de titularizare pentru a obține un loc la catedră.

Examenul s-a desfășurat în trei centre, la 58 de discipline. Testarea nu s-a desfășurat însă fără incidente, doi dintre candidații pentru un post de profesor de educație fizică, au fost scoși afară din examen după ce au fost prinși cu telefonul asupra lor. Aceștia nu vor mai avea dreptul să predea în anul școlar următor.

Pentru examenul de titularizare s-au înscris 1.015 profesori. Dintre aceștia, 46 au fost respinși înainte de concurs, 147 nu s-au prezentat, doi au fost eliminați și 153 s-au retras.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, dascălii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Se pot angaja și profesorii care obțin minimum 5, însă doar pe perioadă determinată.

Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2019 19:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login