Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cel mai vesel început de an şcolar! Copiii au fost aşteptaţi cu limonadă, prăjituri şi o mulţime de jocuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă pentru cei mai mulţi dintre copiii, noul an şcolar începe săptămâna viitoare, pentru alţii vacanţa s-a încheiat deja.

Printre aceştia se numără şi micuţii de la Montessori Haus Timişoara, care au avut parte de o mulţime de surprize.

CITEŞTE ŞI: Timișoara va avea stadion nou! A fost demarată licitația pentru arena de 30.000 de locuri

Şi, aşa cum i-au obişnuit deja pe copii şi părinţi deopotrivă, reprezentanţii unităţii de învăţământ au organizat totul într-un loc nonconformist, în mijlocul naturii.

“Pedagogia Montessori ține cont de tendințele și de specificul fiecărei vârste. Astfel, ce poate fi mai plăcut pentru școlari decât un început de an școlar în inima pădurii, o reîntâlnire plăcută şi relaxantă cu colegi, prieteni şi dascăli? Montessori Haus a oferit cadrul potrivit: o zi de joacă și socializare în natură, la Herneacova. Întâlnirea cu părinții a avut loc într-o atmosferă la fel de informală, cu multă veselie. În acest spirit s-a desfășurat festivitatea de premiere, iar copiii au primit din partea instituției tricouri și insigne pentru rucsacuri”, spune Daniel Scornea, director de marketing la Montessori Haus Timişoara.

montessori 01

Preșcolarii, în schimb, și-au luat în primire sălile, mediul pregătit de către pedagogi și asistenți cu o desăvârșită atenție la detalii și cu multă dragoste.

Materialele didactice specifice pedagogiei Montessori îi așteptau frumos aranjate, parcă invitându-i la activitate.

CITEŞTE ŞI: Atenţie şoferi! Se închide complet traficul rutier, în zona Michelangelo!

După o zi cu multe descoperiri și activități distractive, copiii împreună cu părinții au petrecut în curtea grădiniței o după-amiază creativă: au pictat pe pânză, au servit limonadă și prăjitură, s-au jucat și au socializat.

Pentru o tranziție cât mai ușoară spre colectivitate, cei mai mici pitici și părinții lor au avut timp de două săptămâni o perioadă de acomodare.

În această perioadă s-au familiarizat cu spațiile, cu noii colegi și prieteni, cu pedagogii.

montessori 03

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login