Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Antrenorul de genii, faţă în faţă cu copiii şi profesorii de la Montessori Haus Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Florin Colceag, cunoscut ca antrenorul de genii şi considerat unul dintre părinţii spirituali ai multor copii supradotaţi din ţară, a fost prezent la Timişoara.

Aici a vizitat în primul rând Şcoala Montessori Haus, unde a stat de vorbă cu elevii şi profesorii.

CITEŞTE ŞI: Bătrânel atacat, în zona gării! Agresorul i-a smuls portofelul cu banii din pensie

După această întâlnire, antrenorul de genii a participat la un workshop cu tema “Educaţia Viitorului şi Viitorul Educaţiei”.

Timp de două ore, renumitul Florin Colceag a dezbătut subiectul, în faţa profesorilor şi părinţilor din oraş.

montessori

Antrenorul de genii, care a câștigat zeci de premii la concursurile de matematică cu copiii pe care i-a pregătit, este cunoscut pentru poziţia tranşantă pe care o are faţă de sistemul traditional de învăţământ.

El spne că şcoala românească este o puşcărie, în care elevii şi dascălii se tem deopotrivă, iar această frică stă în calea dezvoltării copiilor.

CITEŞTE ŞI: A început numărătoarea inversă! Salonul Industriei Uşoare îşi deschide în curând porţile

“Fundamental, dacă ne uităm la examplul Finlandei, de fiecare dată când copilul vine la școală trebuie să fie o bucurie. Noi am transformat școala în ceva în care bucuria este extrem de rară. Mă întâlnesc foarte frecvent cu părinți care emigreaza din România pentru că se tem pentru copiii lor, să nu se facă praf în sistemul bazat pe frică din România", spune Florin Colceag.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login