Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vești bune pentru amatorii de cumpărături! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vreți să vă reînnoiți garderoba? Acum aveți ocazia perfectă! S-a deschis Salonul Industriei Ușoare.

În perioada 9 – 13 octombrie 2019, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui ediția de toamnă a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE. 

Manifestarea reunește peste 65 de expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc., la preţuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

"S-a deschis ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, o expoziție mult așteptată de publicul timișorean. Participă peste 65 de firme din întreaga țară, producători, comercianți, care expun spre vânzare o gama diversificată de articole dedicate sezonului. Avem blănuri, haine de piele, încaltăminte, marochinarie. Pe lângă aceste produse vizitatorii mai pot cumpăra și bijuterii, produse naturiste. In paralel cu expozitia in parcare functioneaza nelipsitul targ de produse traditionale unde vizitatorii sunt asteptati sa deguste multe produse. Pot sa mai spun ca avem si firme noi, producatori care lucreaza si de comanda. Avem o firma din Oradea cu incaltamninte care nu a mai fost pana acum, iar preturile sunt accdesibile pentru toate categoriile de vizitatori "a declarat Aura Culea, organizatorul expozitiei.

Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat. Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică, între orele 10.00 - 18.00. Intrarea este liberă.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login