Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timişorenii, aşteptaţi la prima ediţie a Salonului Industriei Ușoare din 2021, la Centrul Regional de Afaceri!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 19 - 23 mai, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție de primăvară a Salonului Industriei Ușoare.

Manifestarea expozițională tradițională organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de peste 25 de ani va avea loc în perioada 19 - 23 mai  

Și-au anunțat participarea peste 50 de companii din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. - la preţuri acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Spațiul din exterior este pregătit să întâmpine vizitatorii cu dulciuri de casă, produse apicole, articole de artizanat, produse de carmangerie, sucuri naturale, alte produse de sezon. 

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00- 20.00, iar duminică, între orele 10.00 - 18.00.  Intrarea publicului este liberă.

Expoziția se desfășoară cu respectarea tuturor normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.

Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 15:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login