Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Retim continuă campania de colectare a deșeurilor voluminoase în Timișoara și localitățile din apropiere!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Continuă campania de colectare a deșeurilor voluminoase, demarată de Retim împreună cu ADID Timiș.

Mai exact, campania se derulează până pe 26 iunie în Zona 1 - Timiș - zonă care include localitățile: Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Moșnița Nouă Șandra, Iecea Mare, Bucovăț, Parța, Mașloc, Pișchia, Fibiș, Cărpiniș, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvăz, Peciu Nou, Variaș, Sânandrei, Săcălaz, Sânmihaiu Român și Sag.

Cetățenii din aceste localități vor putea depune prin aport voluntar în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate în tabelele atașate deșeurile voluminoase și deșeurile periculoase. 

Deșeuri voluminoase sunt mobilă și piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte sanitare, obiecte mari de folosinta indelungată. 

Important de menționat este faptul că NU se colectează în cadrul acestei campanii: deșeuri municipale, biodegradabile; vegetale; periculoase; ndustriale (inclusiv cele rezultate din producție), construcții si demolări; echipamente electrice si electronice;  ambalaje. Nu se colectează nici deșeurile electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!

Deșeurile voluminoase se păstrează în gospodărie până în momentul depunerii voluntare la punctul de colectare și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

VEZI AICI PUNCTELE DE COLECTARE ȘI ORARUL!

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login