Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare și-a deschis porțile! Ce găsiți aici?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț din Timiș a organizat o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare!

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a organizat o ediție specială cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

CITEȘTE ȘI: Imagini cu un tramvai scăpat de sub control care a lovit mai multe mașini și s-a oprit într-un alt tramvai

Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc.

Astăzi și-a deschis porțile ediția de Paște a Salonului Industriei Ușoare o expoziție care a fost organizată la solicitarea expozanților tradiționali și s-a ținut cont de tradiția populară românească de reînnoire a vestimentației cu ocazia sărbătorilor de Paște. Participă peste 60 de firme din întreaga țară, care expun la prețuri promoționale produse diversificate precum articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, confecții din piele, lenjerii intime, lenjerii de pat. Totodată mai pot fi achiziționate produse cosmetice, produse naturiste, gablonțuri, bijuterii din pietre semiprețioase, ii, artizanat”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paște.

CITEȘTE ȘI: Descoperire de groază, lângă sediul Poliţiei Timiş! A fost găsit cadavrul unui bărbat

Expoziția este deschisă până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 - 18.00.Intrarea este liberă.

Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2019 17:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login