Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Economia circulară, o provocare pentru mediul de afaceri timișean! CCIAT organizează un prim seminar pe această temă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Camera de Comerț din Timiș organizează un semniar pe tema economiei circulare.

În contextul în care protectia mediului înconjurător reprezintă o prioritate economică, iar întreprinderile și organizațiile trebuie să vină cu initiațive concrete pe baza principiilor economiei circulare, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a fost selectată ca partener al Proiectului „Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons” - CE Beacons, derulat în colaborare cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal (Germania), Cleantech (Bulgaria), Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Inovare în IC&T Atena și Cirekon Belgrad.

Proiectul vizează în principal construirea unui ecosistem transnațional în regiunea balcanică, pentru  punerea în aplicare a inovării circulare în afaceri și crearea de piețe circulare. 

În cadrul proiectului, CCIA Timiș organizează primul webinar dintr-o serie de șapte seminarii on-line, cu tema: Circular Economy in Balkan countries. The state of play 2020, în 9 iulie, pe platforma zoom, între orele 13.00 - 15.00.

Scopul principal al acestui seminar este de a prezenta situația economiei circulare din patru țări din regiune balcanică - România, Serbia, Bulgaria și Grecia, în vederea dezvoltării unui ecosistem care să permită tranziția la o economie circulară în zona Balcanilor de Vest.

De asemenea, se urmărește creșterea competențelor și capacității forței de muncă locale pentru viitoare implementări sistemice ale economiei circulare. Ca rezultat al acestei activități, 20 de experți (10 din România și 10 din Serbia) vor beneficia de un program de instruire în cadrul căruia va avea loc transferul proceselor testate și funcționale în Europa de Vest și remodelarea acestora pentru a se integra în context balcanic.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Participarea este gratuită iar accesul se face în baza unui e-mail de confirmare pe care participanții îl vor primi după efectuarea înregistrării online (https://www.eventbrite.com/e/110802270574)  

Agenda evenimentului este disponibilă pe site-ul CCIAT, la adresa: www.cciat.ro.
Termen limită pentru înregistrare: 8 iulie 2020

Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 14:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login