Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș invită tinerii inovatori să se înscrie la cea mai mare competiție de idei, în cadrul programului Climate-KIC!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CCIAT invită potențialii candidați să aplice cu idei inovatoare pentru un loc în marea finală a competiției globale ClimateLaunchpad, cea mai mare competiție de idei inovatoare “prietenoase cu mediu”.

Finaliștii competiției, la nivel internațional, vor fi recompensați cu premii: 10.000 euro locul 1, 5.000 eurolocul al 2-lea, 2.500 euro locul al 3-lea.

Oportunitatea se încadrează în Programul ClimateLaunchpad - cea mai mare competiție de idei în domeniul “clean technology” finanțată de EIT Climate-KIC și organizată în România de către CCIA Timiș.

Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice.

Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon. În acest sens, trebuie descoperite cele mai bune idei sustenabile.

Anul acesta au intrat in competiție 55 de tări.

Cele mai bune idei vor fi selectate, iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali, vor urma sesiuni de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.). 

Ținând cont de situația COVID-19, activitățile programului se vor desfășura online.

Aplicația este deschisă, iar termenul limită este 01 iunie 2020.

Detalii despre posibilitatea de acces la program și înscrieri: https://climatelaunchpad.org/.

Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 15:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login