Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CCIA Timiș invită firmele în vizită de studiu la Budapesta!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera de Comerț din Timiș în calitate de partener oficial în România al Programului CLIMATE KIC organizează o vizită de studiu la Budapesta.

Evenimentul va avea loc în perioada 26 - 28 noiembrie 2018, iar tema este “Waste water treatment, innovation, nature-based solutions and urban transitions”.

Scopul acestui eveniment este de a facilita cooperarea între participanți din România și Ungaria și accesul la inițiativele inovatoare ale regiunilor. 

Discuțiile tematice vor fi urmate de vizite la diferite instituții specializate în tratarea și epurarea apelor uzate.

Reamintim că Programul CLIMATE KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și organizații din sectorul public. 

CLIMATE KIC este una dintre Comunitătile Cunoașterii și Inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism al Uniunii Europene a cărui misiune este de a crea dezvoltare durabilă. Programul vizează integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic.  

Participarea firmelor este gratuită. Transportul, cazarea și masa sunt asigurate din bugetul proiectului. Singura condiție obligatorie este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și experiență / interes pentru tema prezentată.

Agenda evenimentului și formularul de participare sunt disponibile la adresa: https://goo.gl/forms/tfJgHSr8KBKlyo5i2.

Termen de înscriere: 19 noiembrie 2018.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login