Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Agenții economici din Timiș, mai informați! CCIAT a organizat un nou seminar în colaborare cu OPC, DSV și DSP

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Seria acțiunilor de informare a firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 continuă!

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț din cauza unui șofer băut! Patru persoane, între care și un copil au ajuns de urgență la spital!

CCIAT a organizat un seminar privind legislația specifică și consilierea agenților economici din punct de vedere al D.S.V.S.A., A.N.P.C. și D.S.P.

Evenimentul a avut loc astăzi în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT.

Este un eveniment care vine în sprijinul tuturor agenților economici. Cred că nu este un domeniu de activitate unde să nu fie nevoie de cele trei instituții. Noi organizăm semniarii pentru informare și instruire, avem alături de noi Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar Veterinară și Autoritatea pentru Protecția Consumatorului, cărora le mulțumesc că sunt astăzi aici. Este al cincilea seminar pe care îl organizăm anul acesta și au fost prezente peste 500 de firme. Toate aceste întâlniri sunt binevenite pentru că ajută agenții economici”, spune Florica Chiriță, președintele executiv al CCIAT.

Este important să aflăm și să fim și noi în cunoștință de cauză cu problemele agenților economici și totodată să le oferit soluțiile și informațiile legale. Din punctul meu de vedere este o prioritate informare și consilierea agenților economici, pentru că instituția noastră nu are ca scop prioritat sancționarea, ci rezolvarea problemelor consumatorilor. Cred că prevenirea și cunoașterea aprofundată a normelor legale  îi ajută  pe agenții economici bineintenționați  să evite încălcarea normelor legale”, spune Sorin Claudiu Susanu, directorul Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului.

seminar 4

Trebuie să spunem clar că Direcția de Sănătate Publică veghează asupra stării de sănătate a populației. Domeniul nostru de activitate se împarte în două categorii, inspecții sanitară pe obiective din domeniul sănătății publice și pe unități sanitare. În domeniul sănătății publice activăm atât pe domeniul alimentației, dar aici atribuțiile noastre sunt limitate, de asemenea nu avem incidente în acest domeniu. Este important ca agenții economici să fie informați în ceea ce privește legislația în domeniu”, spune Mihai Pupăzan, reprezentant DSP Timiș.

Vrem să trecem în revistă niște cerințe privind condițiile de autorizare, de înregistrate a agenților economici și bineînțeles așteptăm discuții interactive pentru că este important să avem un feed back din partea agenților economici”, spune Adrian Popa, directorul DSVSA Timiș.

CITEȘTE ȘI: Revoltător! Fetiţe violate şi supuse la perversiuni sexuale, chiar în orfelinat! Agresorii ar fi un jandarm şi un angajat al Companiei de Apă

Acesta a fost cel de-al cincilea seminar de informare organizat în acest an de Camera de Comerț din Timiș.

Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2019 16:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login