Două maşini implicate într-un accident violent, în Timiş!

A ajuns cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului! Un accident rutier s-a petrecut în această dimineaţă, în apropiere de Timişoara. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” a fost anunțat, în această dimineaţă despre producerea unui accident rutier, pe DJ 593, lângă localitatea Giulvăz. Două maşini s-au ciocnit violent, una ajungând răsturnată într-un şanţ de pe marginea drumului. Trei persoane se aflau în cele două maşini, însă din fericire toate cele trei persoane au scăpat cu răni minore, acestea refuzând transportul la spital.

„La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanță SMURD şi 6 subofițeri. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 3 persoane. S-a acționat pentru asigurarea măsurilor PSI şi acordarea primului ajutor medical la faţa locului”, transmit reprezentanţii ISU Banat.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.