Directorii de școli ce n-au trecut examentul, înapoi pe posturi! Vezi decizia Ministerului Educației

Foștii directori de școli care n-au reușit să treacă examenul pentru a câștiga un nou post de conducere în unitățile de învățământ, se pot întoarce pe funcții. 

Decizia a fost luată de noul ministru al Educației, Pavel Năstase, care a emis un ordin în acest sens. Practic, toți foștii directori care, fie nu au promovat examentul dat la sfârșitul anului trecut, fie nu s-au prezentat la testare, își pot menține funcțiile la numirea Inspectoratului Școlar.

Totul vine după ce, pe data de 22 decembrie, fostul ministru al Educației, Mircea Dumitru, anunța că funcțiile de director și director adjunct rămase vacante după organizarea concursului nu pot fi numite persoanele care până la organizarea concursului au ocupat funcții de director sau director adjunct în școlile respective și nu au participat la concurs, precum și persoanele care s-au prezentat la concurs, dar nu au fost admise.

Noa decizie, însă, anulează practic tot efortul profesorilor ce s-au prezentat la examenul pentru funcția de director și au reușit să-l promoveze.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.