Descinderi la Primăria Timişoara! Ce caută poliţiştii, în aceste momente?

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Economice au descins în acestă dimineaţă, la Primăria Timişoara.

Este vorba despre cercetări efectuate într-un dosar de penal deschis in rem, în care, conform unor surse, ar fi vorba despre concursuri măsluite pentru anumite angajări.

Oamenii legii verifică documente de la Biroul de Resurse Umane de unde au ridicat mai multe acte.

UPDATE:

“Sunt efectuate mai multe verificări. Noi am pus la dispoziţie, toate actele care ni s-au cerut, nu avem nimic de ascuns, cooperăm cu anchetatorii. În urmă cu câteva luni, actuala conducere a Primăriei Timişoara a făcut o plângere pentru 7 cayuri de suspiciuni de fraudare a unor concursuri în cadrul Primăriei Timişoara, în perioada 2018-2019. Aşteptăm şi concluziile acelor anchete. Nu ştiu să vă spun (n.a – dacă este vorba despre acest dosar). Noi sperăm că este vorba despre acel lucru”, a declarat Bogdan Marta, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.