Deputatul PSD, Alfred Simonis, supărat pe colegii parlamentari din Timiș: Mimează implicarea și interesul ca să dea bine!

Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis acuză parlamentarii puterii că nu se implică în rezolvarea problemei migranților din Timișoara.

Simonis a propus o dezbatere parlamentară pe acest subiect fierbinte în vestul țării, la care a invitat și parlamentarii de Timiș.

CITEȘTE ȘI: Acuzaţii grave, la adresa viceprimarului de la USR: Am fost intimidat şi s-au făcut presiuni să demisionez

 

Dezbaterea a avut loc astăzi și a participat și ministrul de Interne, Lucian Bode, însă parlamentarii puterii din Timiș au spus pas invitației. Singurul care a fost prezent este USR-istul Nicu Fălcoi.

Am propus în urmă cu trei săptămâni o dezbatere parlamentară pe tema migranților din România, eveniment ce a avut loc astăzi în prezența Ministrului de Interne Lucian Bode. I-am invitat atunci să participe pe toți parlamentarii de Timiş. Timișoara se confruntă cu probleme grave în chestiunea imigrației. Siguranța populației, ținerea sub control a numărului tot mai mare de migranți, asigurarea de hrană, condiții decente de locare și de conviețuire, sunt chestiuni cu care nu ne-am mai întâlnit. Dovadă şi incidentul ce a dus inclusiv la pirderea unei vieți! Vreau să vă spun că, în ciuda avalanşei de reacții ale parlamentarilor din Timiş aflati la putere, astăzi a venit doar unul dintre ei la dezbatere: domnul deputat Nicu Fălcoi. A fost mai clar ca oricând că declarativ toți sunt preocupați de problemele orașului, însă faptic majoritatea o fac doar de fațadă, mimează implicarea și interesul ca să dea bine în social media sau în presă. Am vrut doar să vă împărtăşesc gustul amar pe care mi l-a lăsat episodul. Repet încă o dată: a fost vorba de o discuție cu Ministrul de Interne, sub egida Parlamentului, nu de o acțiune populistă de imagine. Iar lor nu le-a păsat”, spune deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis.

CITEŞTE ŞI: Timișenii mai au la dispoziție o săptămână să depună proiecte în cadrul bugetului participativ! Bugetul este de un milion de lei

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.