Deputatul Alfred Simonis, scrisoare trimisă ambasadelor: Vrem să vedem dacă sunt consecvente cu privire la respectarea regulilor democrației

Deputatul Alfred Simonis a anunţat că PSD a trimis scrisori ambasadelor și grupurilor politice din Parlamentul European, în care ridică întrebări privind respectarea regulilor statului de drept.

Mai exact, parlamentarul de Timiş este revolat că președintele Iohannis nu le-a cerut social-democraților să desemneze premierul, deși au obținut cele mai multe voturi la alegeri.

“Noi încercăm să aflăm punctul de vedere al ambasadelor și al ambasadorilor și al grupurilor socialist și popular din Parlamentul European și al altor instituții dacă sunt consecvenți cu pozițiile dânșilor cu privire la statul de drept, la democrație, la respectarea regulilor democrației sau dacă, atunci când e vorba de PSD, nu mai au niciun fel de problemă și democrația poate fi încălcată, dacă cel care o încalcă este Klaus Iohannis”, a declarat deputatul PSD Alfred Simonis, la Digi 24.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.