Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vrei să te implici în activităţile Timişoara –Capitală Culturală Europeană? Acum e şansa ta! Se caută voluntari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă vreți să ajutați un artist să picteze un zid sau să căutați povești despre cum era viața în zilele Revoluției, haideți la Memoriile Cetății!

Dacă vreți să vă implicați în evenimentele care vor avea loc în cartierele Timișoarei, haideți la Memoriile Cetății!

CITEŞTE ŞI: Familia unei adolescente de 15 ani cere disperată ajutor! Fata a dispărut în urmă cu două săptămâni și nimeni nu mai știe nimic de ea

Aşa sunt îndemnaţi timişorenii să se alăture unui nou proiect organizat de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii.

Evenimentul “Memoriile Cetăţii” va avea loc în perioada 14 – 20 octombrie, iar tematica din acest an este Revoluția din 1989.

“Căutăm voluntari isteți și curioși, cu drag de oraș, care să ne dea o mână de ajutor în perioada 12 – 20 octombrie, să pregătim Timișoara să își aducă aminte de acele zile ale Revoluției, de acum 30 de ani. Veți descoperi orașul oamenii săi, veți ajuta artiști să creeze în spații neconvenționale, veți colecta amintiri și memorii din trecut”, transmit reprezentanţii Asociaţiei Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii.

CITEŞTE ŞI: Video: Elevi fumători, fugăriţi cu extinctorul! Imaginile au fost filmate într-o şcoală din Timişoara

Pentru a face parte din echipa Memoriile Cetății 2019, vă puteți înscrie până în 10 octombrie, completând formularul:  https://forms.gle/3VSRNCSdo21KPrdi7

Proiectul Memoriile Cetății este realizat de Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara.Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login