Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Teatrul Național din Timișoara lansează campania AMÂNDOI! Cumperi un bilet, primești două

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul Național din Timișoara unește, nu dezbină! În acest context lansează campania AMÂNDOI. 

Astfel, pentru fiecare bilet cumpărat la spectacolele sale, Teatrul Național oferă al doilea bilet gratuit, astfel încât doi câte doi, multiplu de doi, să construim alături, prin spectacolele noastre, din micile noastre săli de 50, 180 sau 600 de locuri, comunicarea pierdută iremediabil de societatea din jur. Teatrul  Național unește, nu dezbină. Orice ideal se construiește cu încredere, alături, fără ruine și distrugeri de suflete, transmit reprezentanții Teatrului timișorean.

Oferta este disponibilă pentru tote spectacolele, doar la achiziționarea biletelor la agențiile de bilete „Mărășești” și „Sala 2” (orar marți – duminică, între orele 11.00 – 19.00).

Programul spectacolelor poate fi găsit aici: http://ro.tntimisoara.com/programul-lunii/

Ultima modificare Vineri, 04 Octombrie 2019 16:31

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login