Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Secretele cavalului, descoperite în cadrul unui atelier inedit, la Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Național din Timișoara organizează cel de-al treilea modul al Atelierului Identitate, intitulat Glasul lemnului. 

 

Aceasta va avea loc în perioada 22-16 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Bani europeni pentru reabilitarea Secției de Primiri Urgențe de la Județean! Va fi dotată și cu aparatură nouă

Atelierul Identitate, conceput de Teatrul Național ca o structură unitară în patru etape,  construiește,  prin inițierea în arta cavalului, un spațiu al evoluției personale, al regăsirii, al recuperării identității individuale. Dacă primele două module s-au concentrat asupra inițierii participanților în interpretarea la caval, cel de-al treilea modul, Glasul lemnului, aprofundează secretele acestui instrument.

Participanții sunt invitați să învețe să își construiască  propriul caval, sub îndrumarea lui Horațiu Neagoe, experimentat creator de instrumente tradiționale de suflat, și să cânte împreună cu Bean MC, liderul trupei Subcarpați.

Înscrierile pentru cele 25 de locuri disponibile pentru modulul 3 al Atelierului Identitate se fac la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru înscriere sunt necesare următoarele informații: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și vârsta, precum și răspunsul la următoarea întrebare: de ce doriți să participați la Atelierul Identitate? Vârsta minimă pentru participarea la Atelierul Identitate este 18 ani.

Data limită pentru înscrieri este 18 octombrie.

CITEȘTE ȘI: La 90 de ani a urcat la volan şi a ucis un biciclist! Cum s-a petrecut tragedia?

Atelierul Identitate se va desfășura la Atelierele „Fabrica de decoruri”, între 22 și 26 octombrie, între orele 17-20. Teatrul Național va asigura transportul pe toată perioada derulării Atelierului.

 Atelierul Identitate face parte din proiectul Teatrului Național din Timișoara pentru anul 2021 și este parte integrantă din Programul Cultural 2018, bid book TM 2021.  Partenerul oficial al proiectului este Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană.

Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2018 11:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login