Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Muzeul Național al Banatului lansează un concurs de fotografie! Caută cea mai frumoasă casă din Banat!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Muzeul Național al Banatului caută cea mai frumoasă casă din Banat.

Reprezentanții Muzeului au lansat un concurs în acest sens care se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă.

Asteptăm fotografiile voastre alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de ”Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele”, transmit organizatorii.

Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 20 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 1 Decembrie.

Juriul este format din: Marius Cornea - muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.

Premiile, constă în cărți și obiecte de artă vor fi în valoare de 6000 lei, și vor fi împărțite astfel:

Locul I: 3.000 lei

Locul II: 2.000 lei

Locul III: 1.000 lei

Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2021. Marea Câștigătoare se va regăsi și pe coperta agendei MNaB 2021.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login