Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Expoziții fotografice inedite, la Muzeul Satului Bănățean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eveniment important pentru Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, în această săptămână! La Casa  Casa Oamenilor de Ştiinţă se organizează, în perioada 10-12 noiembrie, prima ediţie a Simpozionului internaţional de comunicări ştiinţifice. În cadrul acestuia vor avea loc două expoziții inedite.

Mai precis, în ziua de deschidere a simpozionului, la Muzeul Viu, vor avea loc două expoziţii de fotografie în aer liber, la hambar şi în curtea casei germane. Ambele expoziţii sunt la prima ediţie – fotografie a presei timişorene contemporane şi „Al cincilea anotimp”, imagini cu Muzeul Satului în toate ipostazele sale anuale. Iată şi desfăşurătorul prezentărilor ştiinţifice şi a invitaţilor. 

Ne-am dorit să fie o ediţie internaţională deoarece  acoperim întregul spaţiu al Banatului istoric - Serbia, Romania şi Ungaria. O altă secţiune a simpozionului se referă la stadiul actual al etnografiei în întreg spaţiul românesc, motiv pentru care avem invitaţi de pe întreaga ţară. Organizatorii acestui simpozion sprijinit financiar de CJ Timşoara sunt muzeografii dr. Catalin Balaci şi dr. Andrei Milin”, au transmis organizatorii.

 

 

 

 

 

Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2016 13:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login