Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alex Boariu, la doar 16 ani, a lansat primul său volum de poezii de dragoste, în limba engleză!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

 ”If i don`t love myself… will you?” este primul volum de poezii lansat de tânărul artist timișorean Alex Boariu.

Scris de doi ani și jumătate, iar familia și prietenii au fost cei care l-au îndemnat pe Alex să pună totul într-o carte. A scris pentru sufletul lui, cum recunoaște chiar el, însă poeziile au ajuns rapid și la inimile celor din jur. Astfel că până la lansarea primului său volum de poezii nu a mai fost decât un pas.

carte1

Cartea aceasta reprezintă enorm pentru mine, pentru că aici mi-am pus toate gândurile și toate sentimentele adevărate, ca să pot crea o poveste de dragoste, care este împărțită pe șase capitole, fiecare spunând alt mesaj și într-un final totuși rezumându-se la idea că dacă eu nu ma iubesc pe mine, nu o să o facă altcineva. Nu m-am gândit să scriu o carte, scriam pentru mine, să mă descarc și să retrăiesc unele momente , să simt lucrurile mai intens. Așa s-au adunat foarte multe poezii, și la insistențele părinților și a prietenilor, până urmă am pus toate lucrurile cap la cap și am reușit să scot o carte”, spune Alex Boariu.

carte4

”If i don`t love myself… will you?” adună 62 de poezii, toate scrise în limba engleză. Alex Boariu spune însă că nu vrea să se oprească aici, și deja a început să scrie pentru cel de-al doilea volum.

Am ales limba engleză pentru că îmi este mai ușor să scriu și să simt în limba engleză, și în plus am o conexiune cu limba asta de când sunt mic, și mi se pare că totul este mai intens dacă este scris în engleză. Poeziile mele sunt mai intense în engleză. Acest volum sper să fie doar începutul. Momentan nu am nimic planificat, dar deja m-am apucat de scris pentru următoarea carte, iar când o să se adune destule poezii o să mă gândesc și la al doilea volum”, mai spune Alex Boariu.

carte2

Ultima modificare Sâmbătă, 15 Februarie 2020 12:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login