Cu jandarmul la ușă! Ce surpriză a avut un timișorean?

Nu mică i-a fost surpriza unui timișorean de 42 de ani de ani când s-a trezit cu un jandarm la ușă.

Acesta era îmbrăcat în civil, pentru că era în timpul liber și și-a anunțat imediat motivul vizitei. Nu a bătut la ușa omului cu vești proaste, ci cu portofelul pe care bărbatul în pierduse cu puțin timp în urmă.

„Luni 31 octombrie 2016, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, aflat în timpul liber, a găsit un portofel în zona Pieţei 700 din municipiul Timişoara, care avea în el cartea de identitate, diverse carduri şi aproximativ 80 de lei”, transmite Jandarmeria Timiș.
În urma verificării cărţii de identitate, a reieşit că cel care l-a pierdut este un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în municipiul Timişoara, astfel jandarmul că s-a deplasat adresa respectivă, pentru a-i înmâna personal păgubitului,  portofelul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.