Copiii de la Montessori au sărbătorit ziua Sfântului Martin

Sărbătoarea Sfântului Martin a devenit deja tradiţie pentru colectivul de copii şi angajaţi de la Montessori Timişoara.

Şi în acest an pe data de 11 noiembrie, l-au sărbătorit şi i-au purtat mesajul de dăruire şi pace.

Copii au pornit în marşul lampioanelor şi au cântat cântece specifice Sărbătorii de Martinsfest, pe următorul traseu: centru, Str. Mărăşeşti, PiaţaLibertăţii, Str. Albă Iulia şi din nou în centru.

Tot cuprinşi de spiritul Sărbătorii Sfântului Martin şi în credinţa că a dărui, oricât de puţin, e important în viaţă, şi în acest an ne-am alăturat Fundaţiei Balul Vienez de la Timişoara pentru a participa la campania de strângere de fonduri  „O floare de colţ pentru United Way”, care hrăneşte în fiecare zi un număr de până la 150 de copii defavorizaţi.

Pentru a pregăti această sărbătoare, îndată de 09.11 la grădiniţă Montessori, a avut loc o seară de creaţie, unde copiii şi părinţii au confecţionat lampioanele necesare acestei sărbători.

Elevii de la Școala Gimnaziala Montessori Haus, au mers la Biserica Romano-Catolica din piata Balcescu, unde preotul bisericii le-a povestit puțin despre semnificația acestei sărbători, iar mai apoi vor avea un mic recital. După acest recital copiii au plecat spre centru unde vor porni, împreună cu cei de la grădinița, in marș pe traseul stabilit.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.