Continuă nebunia la frontieră: ”Este inuman ce se întâmplă aici”! Oamenii sunt disperați după ce au fost plimbați dintr-o vamă în alta

Numărul românilor care se întorc din străinătate și tranzitează frontiera de vest este în continuă creștere.

Tot weekendul au fost cozi în vama Nădlac, atât pe sensul de intrare cât și de ieșire din țară. După prima zi în care autoritățile au văzut că nu pot face față numărul mare de persoane care tranzitează vama, au mai fost deschise două puncte de trecere a frontierei, la Nădlac II și Borș.

Timpii de așteptare sunt unii extrem de mari, au ajuns și la 8 ore, însă autoritățile nu pot face nimic, pentru că toți oamenii care intră în țară trebuie să treacă printr-un triaj epidemiologic.

Un bărbat care a plecat sâmbătă din Anglia împreună cu soția și copiii, abia azi au reușit să ajungă în vamă. Drumul până aici a fost însă un adevărat test de răbdare.

Vin din Anglia. Am plecat în data de 16 mai. Am tranzitat foarte bine Belgia, Olanda, Germania, Austria, când am ajuns la dintre Austria și Ungaria, și-au bătut joc de noi, prima oară, cei din Ungaria. Adică, au spus că nu avem voie decât la ora 20.00 să tranzităm. Au băgat în jur de 200 de mașini într-un țarc, lumea îngrăădită acolo și a trebuit să așteptăm până la 20.00 să trecem. Și te lasă de la ora 20.00 până la 2.00 noaptea. Atât. Nu ne-au dat drumul nici la ora 20.00. Am început să claxonăm ca să ne dea drumul. Am ajuns într-un final la Nădlac, o mașină de la unguri baricadase drumul și ne-au spus că e închisă vama Arad, mergeți la vama Cenad. Ne-am dus acolo și ne-au spus că pe acolo nu se trece, doar mașinile de mafă pot tranzita și cei care transportă mașini. Iar am plecat spre Nădlac, cu copiii și soția, din nou altă mașină se spune că e închisă și să mergem pe autobandă. Am rătăcit prin Maco toate străduțele alea până când au băgat ei polițiști să ne dirijeze.De la 1.00 noaptea suntem în vamă, mizerie de nedescris, nu sunt toalete. Am testele făcute, în Anglia mi se fac la două săptămâni, în domeniul unde lucrez, mi-au spus că nu-i interesează, să mergem în izolare. Este inuman ceea ce se întâmplă aici”, spune bărbatul revoltat, care merge la București.

{gallery}vama coada 2{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.