Concert deosebit! Edvin Marton vine cu vioara de 7 milioane de dolari la Timișoara

| Alice Trifu | | Lasă un comentariu

Faimosul violonist Edvin Marton ajunge, iar, la Timișoara! Într-un concert extraordinar, ”The 7 Million Dollar Stradivarius Violin”, orașul de pe Bega va simți cum magia sărbătorilor de iarnă le cuprinde sufletele. Spectacolul va avea loc miercuri, 21 decembrie 2016, la Sala Olimpia.

Edvin Marton și trei membri ai orchestrei sale vor oferi, astfel, un Crăciun de neuitat timișorenilor care știu să aprecieze muzica de calitate, dar și celor care doresc să descopere noi abordări ale unor compoziții clasice cunoscute în întreaga lume. Cu peste 1000 de concerte susținute în toată lumea, deținător al premiului Emmy și câștigător al MTV Music Awards, Edvin Marton va concerta la Timișoara și va transpune publicul în lumea minunată a muzicii. Și de această dată, muzicianul va fi însoțit de faimoasa sa vioară Stradivarius, creată în 1699 si care valorează 7 milioane de dolari.

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă scoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova. Acum 10 ani, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. În 2008, acesta a câştigat premiul cel mare Eurovision. De asemenea, deține un premiu MTV Music Awards şi premiul Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului”.

Prețul biletelor începe de la 95 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.