Colindătorii au trecut pragul Spitalului Judeţean din Timişoara!

Moş Crăciun a ajuns astăzi la Spitalul Judeţean din Timişoara! 

Zeci de micuţi l-au aşteptat cu sufletul la gură pe bătrânelul încărcat cu cadouri. Totul s-a întâmplat în cadrul unei serbări de Crăciun organizate de unitatea sanitară pentru copiii angajaţilor din spital. 

 Atmosfera a fost întreţinută de mai multe grupuri de colindători din Timişoara şi prezent la eveniment a fost însuşi Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan.

Ne bucurăm că şi anul acesta avem alături de noi toţi aceşti copii minunaţi şi avem un oaspete deosebit, care de când este la noi, în Timişoara, ne-a ajutat enorm de mult, ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului. Ne bucurăm că suntem colindaţi de grupurile care ne onorează cu prezenţa în această zi magică. Această serbare este una deja tradiţională, o organizăm de câţiva ani şi ne bucurăm să întâmpinăm sărbătorile de iarnă alături de colindători şi de artişti din Timişoara”, a spus managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, Marius Craina.

La final micuţii au primit cadouri din partea Moşului, cu  promisiunea că dacă vor fi cuminţi va veni şi anul viitor la ei.

 

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.