Cetățeni din Kosovo, prinși după ce au intrat ilegal în România

Trei bărbați din Kosovo au fost prinși seara trecută în timp ce se ascundeau, după ce au intrat ilegal în România.

Aceștia au trecut granița, pe câmp, și doreau să ajungă în Ungaria.

În cursul nopţii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara şi poliţişti din cadrul secţiei 8 de Poliţie Deta au declanşat o acţiune specifică, pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia au procedat la interceptarea şi reţinerea a trei persoane în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Moraviţa, pentru cercetări.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei şi s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei trei bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, fiind luate măsurile legale ce se impun”, au transmis polițiștii de frontieră.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.