CCIAT caută soluții pentru criza forței de muncă calificată din județul Timiș! A făcut primul pas

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș caută soluții concrete pentru criza forței de muncă din județ.

Astfel, va organiza o masă rotundă, eveniment destinat aganajtorilor din Timiș, în contextul în care două mari complexuri energetice vor fi închise, iar peste 2.400 de salariați își vor pierde locurile de muncă. Angajatorii din Timiș vor putea astfel să aducă personal calificat în urma acestor disponibilizări. 

Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. şi Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A. derulează un amplu program de restructurare și relocare a unui număr de peste 2400 de salariați calificați cu experiență în meserii ca: electrician, sudor, lăcătuș, mecanic, mașinist, excavatorist, vulcanizator, precum și salariați cu studii superioare în domeniile tehnic și economic.

CITEȘTE ȘI: Elevul excepțional din Timișoara, calificat în finala internațională a unui important concurs, în culmea fericirii! S-au strâns bani și poate pleca la Londra

În acest context, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Î.P.S Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, organizează joi, 4 mai 2017, cu începere de la ora 11.00, în Sala Nera (et.1) a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22, un eveniment destinat angajatorilor din județul Timiș ce caută personal calificat, sub genericul: SOLUȚII CONCRETE PENTRU CRIZA FORȚEI DE MUNCĂ CALIFICATĂ DIN JUDEȚUL TIMIȘ.

La eveniment vor participa cei din conducerile celor două societăți energetice, oficiali ai administrației publice din județele Timiș și Gorj, Camera de Comerț și Industrie Gorj, directori de instituții publice din domeniul forței de muncă (A.J.O.F.M. Timiș, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș), asociații și cluburi ale oamenilor de afaceri străini. Invitatul special al acestui eveniment este Toma Florin PETCU, Ministrul Energiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.