CCIA Timiş organizează o misiune economică în Serbia, de vizitare a Târgului Internaţional de Agricultură Novi Sad!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene la misiunea economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură de la Novi Sad, sâmbătă, 21 mai, când are loc și deschiderea oficială a manifestării.

Organizat în perioada 21-27 mai, târgul este considerat cel mai mare eveniment de agribusiness din Serbia și unul dintre cele mai importante din Europa. Evenimentul reprezintă simbolul celui mai vechi târg din Serbia, orașul Novi Sad devenind o locație de prestigiu pentru prezentarea și dezvoltarea activității economice agricole.

Ajuns la ediția cu numărul 89, târgul reunește cele mai importante companii din domeniu, respectiv producție agricolă, utilaje și creșterea bovinelor.

Vor fi prezentate cele mai moderne utilaje și tehnologii agricole, animale cu valoare genetică deosebită, produse pentru și din industria alimentară.

Costul participării este de 250 lei +TVA/persoană pentru membri CCIAT și 300 lei+ TVA/persoană pentru firmele care nu sunt membre.

Servicii incluse: Transport Timișoara-Novi Sad-Timișoara; Intrare și vizitare expoziție; Asistență CCIAT pe durata deplasării.

Detalii și înscrieri:

Telefon 0372 185 285, e-mail: [email protected], Laura Barbu – consultant cameral.

Termen de confirmare este data de 16 mai.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.