Câştigătorul alegerilor din PSD Timişoara şi-a fixat ţinta pentru 2024: câştigarea Primăriei

Cu unanimitate de voturi, Mihai Ritivoiu a fost ales preşedinte al PSD Timişoara, funcţie pe care a ocupat-o până acum, interimar.

CITEŞTE ŞI: Alertă cu bombă, la Palatul Copiilor! Traficul rutier şi pietonal a fost restricţionat în zonă

Structura de conducere a Organizaţiei Municipale este completată de: prim-vicepreședinte – Gabriela Popovici; vicepreședinți – Ion Ardeal Ieremia, Alin Lăpădatu, Octavian Mazilu, Alexandru Moldovan, Radu Țoancă, Dan Idolu, Luminița Țundrea; secretar executiv – Simona Bejan; membri – Stana Cîrniceanu, Gheorghe Deaconescu, Răzvan Găină, Cristian Heredea, Sorin Ionescu, Puiu Jurescu, Ciprian Piluț, Claudiu-Petru Străin, Țucu Abel.

”Prioritatea noastră zero este câștigarea primăriei anul 2024, pentru asta e nevoie de crearea unei echipe de oameni valoroși cu care să dovedim că suntem alegerea firească. Este pentru prima oară când ne asumăm un obiectiv și nu mai scoatem un candidat cu trei luni înainte de alegeri. După 30 de ani de guvernare de dreapta, cu o situație falimentară a orașului, cred că e timpul ca timișorenii să încerce și cu un PSD-ist. E mult prea devreme să vorbim despre o candidatură a mea la Primăria Timișoara, suntem patru – cinci candidați din conducerea filialei, care au calități și pot ocupa acest post, vom face măsurători și vom lua cea mai bună soluție. Este obligatoriu să aibă experiență politică și administrativă, pentru că în prezent ne lovim la Primăria Timișoara de lipsa de experiență, care sper să nu ne fie fatală”, a declarat Mihai Ritivoiu, după anunţărea rezultatelor alegerilor.

CITEŞTE ŞI: Numărul cazurilor noi de COVID rămâne în continuare unul mic! 225 de noi infectări, raportate azi de autorităţi

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.