Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj! În ce condiţii spune că îşi va asuma acest rol?

Administraţia locală din Lugoj este în derivă, după ce primarul liberal, Claudiu Buciu, a fost demis pentru că şi-a schimbat, temporar, domiciliul, în Germania.

În aceste condiţii, într-o perioadă scurtă de timp, vor fi organizate alegeri anticipate.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Infernul din Grecia, în care sunt pompierii români!

Dar, indiferent de data la care lugojenii îşi vor allege un nou primar, un lucru este cert: PSD vrea să recâştige această funcţie.                                                                               

Şi cum conform uzanţelor, preşedintele organizaţiei este cel care îşi asumă candidatura, Călin Dobra se va înscrie, cel mai probabil în această cursă.

“Va candida cine stabileşte echipa. Ca să câştigăm alegerile, nu e condiţie ca preşedintele să candideze. Da, s-ar putea să candidez, dacă un sondaj real va arăta că dintre toţi colegii, eu am şansele cele mai mari să câştig Primăria Municipiului Lugoj. Îmi asum, dacă este aşa (…) Vizibilitatea dată de funcţiile pe care le-am avut, implicarea şi prezenţa tot timpul în comunitate, îmi dă un plus în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria Municipiului Lugoj”, a declarat Călin Dobra, preşedintele PSD Lugoj, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru, realizat de Dan Radosav.

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ în România! Premierul instituie Celula de criză!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.