Bolid de lux, căutat de autoritățile din Italia, descoperit la frontieră!

Autoturism căutat de autorităţile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră, la Moravița!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravița au descoperit un autoturism marca Audi A5, în valoare de 10.000 de euro, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 05.08.2022, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Audi A5”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în anul 2020.

Autoturismul, în valoare de 10.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.