BEJ a dat jos candidații PNL, la Lugoj

Campania electorală a început deja de câteva zile, iar primele sesizări au început să apără la Biroul Electoral Județean.

Partidul Național Liberal a fost acuzat de social-democrații din Timiș că joacă murdar în ceea ce privește promovarea candidaților la alegerile parlamentare, iar reclamația a fost admisă de BEJ.

Mai exact, PSD Timiș a reclamat faptul că liberalii folosesc, ilegal, la sediul PNL din Lugoj un ecran LCD pe care rulează în permanență imagini cu candidații din Timiș ai filialei. Cum legea nu permite a acest lucru, BEJ le-a dat dreptate social-democraților, luând decizia de a-i obliga pe liberali să-și dea jos monitorul.

„În contextul în care aceste imagini au fost afișate în alte locuri decât cele stabilite prin dispoziția primarului Municipiului Lugoj, Biroul de Circumscripție Electorală nr. 37 Timiș, cu majoritate de voturi, apreciază că au fost încălcate dispozițiile legate privind desfășurarea campaniei electorale. Pe cale de consecință, va dispune interzicerea pe viitor a difuzării imaginilor conținând candidații PNL la alegerile din 11 decembrie 2016 prin intermediul ecranului LCD afișat în vitrina sediului PNL – Filiala Lugoj”, au transmis cei de la Biroul Electoral Județean.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.