Baza Uszoda, încă în paragină! Primăria doar asanează zona

Fosta bază sportivă din centrul orașului, Uszoda, mai rămâne în paragină! Primăria Timișoara nu s-a decis ce va face acolo încă, astfel că momentan autoritățile se ocupă doar de asanarea zonei. Imaginea este, însă, dezolantă și nu e  deloc demnă de un oraș care tocmai a fost desemnat Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021.

La începutul acestui an, după lungi discuții purtate cu Ministerul Educației, Primăria Timișoara a reușit să treacă terenul pe care odată funcționa baza sportivă Uszoda în proprietatea sa. Astfel, focarul de infecție din Parcul Central ar fi trebuit să dispară deja de acolo, mai ales că primii pași spre modernizare au fost făcuți: municipalitatea le-a cerut mai multor arhitecți să vină cu proiecte pentru reamenajarea zonei.

Se pare însă că arhitecții Primăriei nu prea și-au dat interesul, căci astăzi zona arată la fel.

Se intervine pentru asanare în zona Uszoda, până când vom avea și acolo intervenții de punere în valoare a acestor proprietăți a Primăriei”, a anunțat primarul Nicolae Robu

De ani buni fostul centru de natație Uszoda ce funcționa în Parcul Central este o ruină, de care, parcă, autoritățile au uitat. Până la începutul acestui an de zonă ar fi trebuit să se ocupe, teoretic, Clubul Sportiv Școlar nr. 1, aflat în subordinea Ministerului Educației. Practic, însă, CSS n-a făcut nimic, lăsând în zonă mormane de gunoi, tencuială căzută și un spațiu infect în care, noaptea, oameni străzii să-și facă veacul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.