Atenţie şoferi! Se închid nodurile de pe autostrada Timişoara-Lugoj, iar traficul pe şoseaua de mare viteză va fi restricţionat

Prima zi a lunii iulie aduce modificări în circulaţia pe autostrada Timişoara-Lugoj, din cauza lucrărilor de reparaţii şi întreţinere care se efectuează.

Astfel, pe lotul 2, km 468+602 – km 494+222, vor fi restricţii de trafic, circulaţia fiind deviate de pe o cale pe alta.

CITEŞTE ŞI: Atenție! Se modifică tarifele de colectarea deşeurilor în Zona 1 a judeţului Timiş!

De asemenea, nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv.

Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în week-end.

“Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză, la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile de circulație, pe calea de rulare deschisă circulației publice, vor fi delimitate prin balize direcționale”, transmite DRDP Timişoara.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și a benzilor de decelerare și accelerare aferente, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor.

Lucrările efectuate la cele două noduri rutiere nu se vor executa în aceeași perioadă de timp, astfel că în permanenţă, unul dintre cele două noduri este deschis.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro

CITEŞTE ŞI: Ţepe cu locuri de muncă, în Marea Britanie! Cum erau păcăliţi oamenii care îşi doreau să muncească peste hotare?

Lucrările de reparaţii şi întreţinere sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanție.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.