Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe mai multe artere din oraș

Vești proaste pentru șoferi! Aceștia vor trebui să fie foarte atenți pentru că circulația în mai multe zone va fi restricționată.

CITEȘTE ȘI: Video: Mărturia cutremurătoare a unei adolescente forțate să se prostitueze! Ce chinuri a îndurat fata şi ce sfat are ministrul Românilor de Pretutindeni, pentru tineri?

Mai exact continuă restricțiile pe Arieș, pe tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu şi bd. Liviu Rebreanu. Reprezentanții municipalității anunţă că se va prelungi restricţia rutieră până luni, 15 aprilie, și nu se va circula în intervalul orar  9.00-17.30, iar din 15 aprilie până în data de 19 aprilie se va închide traficul rutier în totalitate. În plus, și traseul mijloacelor de  transport în comun va fi deviat.

CITEȘTE ȘI: Incendiu puternic noaptea trecută, la Timișoara! Zeci de oameni evacuați din locuințe

În plus, în data de 12 aprilie, în intervalul orar 7.00-19.00 se va închide traficul rutier pe str. Mareşal Alexandru Averescu pe tronsonul cuprins între str. Panselelor şi bd. Constantin Brâncoveanu. Măsura este necesară pentru definitivarea lucrărilor de asfaltare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.