Atenţie, şoferi! Noi restricţii de circulaţie în perioada următoare pe mai multe străzi din oraş

Primăria Timisoara anunță că traficul rutier va fi înshis pe mai multe străzi din oraş, în perioada următoare.

Mai exact va fi închis traficul rutier pe strada 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între străzile Ghirlandei și Mitropolit Varlaam, în perioada 12-22 aprilie, în vederea executării lucrărilor de frezare, respectiv în perioada 16-17 aprilie pentru executarea lucrărilor de așternere a covorului asfaltic, precum și a masticului bituminos la linia cale tramvai. În perioada 12-15 aprilie și între 18-22 aprilie transportul public local nu va fi afectat.

Se închide traficul rutier, pe strada Sfânta Rozalia, pe tronsonul cuprins între strada Romulus și bulevardul Mihai Viteazul, din data de 11 aprilie până în data de 18 aprilie, în vederea efectuării lucrărilor de reparații la partea carosabilă prin reașezarea pavajului din dale la cotele inițiale.

Se închide circulaţia şi pe strada Frunzei, pe tronsonul cuprins între Ana Ipătescu și Nicolae Leonard, din data de 12 până în 14 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 18.00, în vederea efectuării lucrărilor de eliminare a tasărilor.

Şi mijloacele de transport în comun vor avea trasee deviate în aceste perioade.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO Protest al studenţilor la Timişoara! Sunt nemulţumiţi de modificările aduse la Legea Educației

Sute de studenţi din întreaga ţară protestează la Timişoara! Tinerii sunt nemulţumiţi că nu au fost consulaţi cu privire la noile modificări aduse Legii Educaţiei în ceea ce priveşte învăţământul superior.

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.