Aproape 80 de șoferi amendați de polițiștii locali, la Timișoara, pentru că au confundat pistele de biciclete cu parcările!

| Sursa de Vest | , | 1 Comentariu

Parcarea la întâmplare se plătește scump, la Timişoara. Polițiștii locali îi atenționează șoferi că a crescut numărul sesizărilor prin care bicicliștii reclamă parcarea pe pistele pentru bicicliști din oraș.

79 de conducători auto s-au ales cu amenzi între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis pentru că au ignorat indicatoarele rutiere și au parcat pe piste amenajate pe străzi ca Bdul Eroilor, strada Cluj, Spl. N. Titulescu, Spl. T. Vladimirescu, Cetății, Ștefan cel Mare, C. Porumbescu, Calea Aradului, Calea Torontalului, Calea Martirilor, V. Babeș, Pestalozzi, Piața Al. Mocioni,

Aceste verificări sunt efectuate cu scopul de a veni în sprijinul persoanelor care folosesc vehiculele pe două roți și care au nevoie de piste libere, neocupate de mașini, cu atât mai mult cu cât astfel de trasee au fost amenajate nu numai în zona centrală cât și în celelalte zone”, informează Poliția Locală Timișoara.

Poliţiştii recomandă respectarea legislației pentru evitarea primirii de amenzi, iar timișorenii sunt sfătuiți să sune la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau 0356.913 dacă văd bizoni parcați pe pistele pentru biciclete.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • GHEARA GALBENĂ e cea mai EFICIENTĂ

    Gheara galbena e mult mai eficienta decit doar amenda ptr că majoritatea le arunca la gunoi. Spre deosebire cu Ridicatul mașinii, Cu gheara poți BLOCA pe cit mai mulți și TAXA INSTANT pe derbedei. La fel cum făcea Mazăre la Mamaia pe cind era primar. FĂRĂ EXCEPȚIE, ptr cei ce parcaj pe iarbă chiar și doar cu o roată. Într-o luna ia disciplinat pe toți derbedeii. Sa vezi smecheri cu bolizi de un sfertde milion cum urlau la cer de supărare… 😁 Însă Doar asa spațiul verde putea arăta ca la Miami,Zurich, Aidoma gazonului de fotbal.
    Ridicatul mașinilor e ok, dar e anevoios. E bun doar la cei ce blochează tramvaie, trotuare, ori alte mașini.
    La fel cum se face în Vest.
    Nu reinventați iarăsi mioritic soluții occidentale, ci COPIATILE AD LITERAM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.