Apelul președintelui Băsescu, la Timișoara!

Traian Băsescu aflat în vizită la Timişoara pentru a participa la lansarea canditaţilor PMP din Timiş, îndeamnă moldovenii să iasă la vot!

Apelul este pentru toți cetățenii cu dublă cetățenie, româno-moldovenească, dar şi pentru moldovenii veniţi să studieze aici să meargă duminică la urne şi să-şi întoarcă faţa spre Europa.

Fostul preşedinte Traian Băsescu dar şi soţia lui, Maria sunt de câteva zile cetăţeni moldoveni. Cei doi au depus jurământul la Ambasada Republicii Moldova de la Bucureşti. Fostul preşedinte a depus cererea pentru obţinerea cetăţeniei Republicii Moldova în luna martie a acestui an. În plus, Traian Băsescu nu renunţă la unirea celor două ţări, pe care o vede posibilă în viitor numai dacă va câştiga Maia Sandu, candidata proeuropeană.

„Obiectiv de țară: unirea cu Republica Moldova. Este un obiectiv pe care merită să ți-l asumi săptămâna acesta au loc alegeri prezidențiale în Moldova. Electoratul a făcut ca în actul final să ajungă doi politicieni total opuși. Un domn Dodoni, comunist de omenie, care la 26 de ani de la independență n-are decât un gând: să ducă Moldova în uniunea vamală a Moscovei. Un alt cadidat se numește Maia Sandu. Un candidat puternic, chiar dacă e micuță, așa de-o şchioapă. Aici la Timișoara studiază mulți studenți din Repubilca Moldova, de aceea fac un apel către aceștia să meargă la vot și să voteze pentru Maia Sandu. Fac apel la toți cetățenii Republicii Moldova care se află pe teritoriul României să meargă la vot și să voteze șansa de a trăi civilizat, să voteze Maia Sandu”, a îndemnat Traian Băsescu.

Igor Dodon, candidatul prorus al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), și Maia Sandu, candidata proeuropeană a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), se confruntă în turul al doilea al scrutinului prezidențial care va avea loc duminică în Republica Moldova și care este considerat crucial pentru viitorul țării.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.