Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Anunț de interes public! S.C. DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. organizează licitație!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S.C.DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A.cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, tel. 0256/321.060, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,anunță vânzarea prin licitație deschisă cu strigare:S.C.DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A.cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, tel. 0256/321.060, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,anunță vânzarea prin licitație deschisă cu strigare:

1) bunul imobil – proprietatea societății – teren  în suprafață de 872 mp cu construcția aferentă în suprafață desfășurată de 1740 mp – C1 Vila  nr. 4 - Grand Hotel, situat în Buziaș, str. Florilor, nr.1,  județul Timiș, liber de sarcini și cu impozitele achitate la zi.

2) bunul imobil – proprietatea societății – teren în suprafață de 1279 mp cu construcția aferentă în suprafață construită la sol de 667 mp, C1 – Policlinica Balneară, și terenul intravilan în suprafață de 4420 mp, situate în Buziaș, județul Timiș, libere de sarcini și cu impozitele achitate la zi.       

Caietul de sarcinipentru fiecare imobil în parte poate fi procurat, contra cost, de la sediul societății din Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, în zile lucrătoare, începând cu data de 10.04.2019 între orele 09:00-16:00 –  până în data de 16.04.2019, ora 16:00.       

Prețul Caietului de sarcini este de 250 lei. Plata se va achita la casieria societății.       

Ofertanții vor depune, documentele și garanția de participare prevăzute în Caietul de sarcini, la sediul societății până în data de 17.04.2019, ora 16:00.Licitația va avea loc în data de 18.04.2019, ora12:00, la sediul societății Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, județul Timiș, în Sala de Conferință.       

Informații suplimentare se pot obține la nr. de tel. 0256/321.060 sau adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2019 16:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Politică

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login