An de excepţie pentru Camera de Comerţ din Timiş! Ce realizări a înregistrat?

Anul 2016 a fost unul de excepţie pentru Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş! 

Seminarii, expoziţii, misiuni economice, cursuri de formare profesională, vizite ale diplomaţilor! Toate acestea  au fost organizate de CCIA Timiş pentru a veni în sprijinul firmelor din judeţ şi nu numai.  

Tot anul acesta a fost organizată şi o nouă ediţie a Topului Firmelor, unde au fost premiate cele mai performante firme din judeţ.

Anul acesta Camera de Comerţ a înregistrat şi o premieră la nivel cameral şi anume a înfiinţat un Birou Unic de informare, unde cei interesaţi pot găsi toate informaţiile de care au nevoie cei care vor să deschidă o firmă.

Pentru Camera de Comerţ anul 2016 a fost unul excepţional şi spun asta pentru  că am avut un număr mare de evenimente, dar şi un număr mare de vizite ale oficialilor, ambasadorilor la noi în judeţ. Am avut nouă seminarii, 1.300 de firme, 11 misiuni economice, două parteneriate mari, contracte încheiate ca urmare a acestor parteneriate, de asemenea după fiecare vizită a ambasadorilor la noi în judeţ au fost rezultate concrete, nu au fost numai vizite protcolare. (…) Fiecare departament al CCIAT a avut realizări mari, mă refer la proiecte ce au fost scrise pentru anul 2017. Mai exact în acest an au fost scrise 11 proiecte dintre care şapte proiecte au trecut de partea de faza de evaluare şi o să implementăm  în primul trimiestru deja, trei proiecte. Ne-am orientat pe forţă de muncă aşa cum am spus anul trecut, că o să avem o atenţie deosebită asupra atragerii forţei de muncă pentru că resursa umană lipseşte în judeţul nostru”, spune Florica Chiriţă, directorul general al CCIA Timiş. 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.